Στραπατσάδα

Υλικά

  • 4 ντομάτες ώριμες και σφικτές
  • 6 αυγά
  • 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζ. φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος για το σερβίρισμα
  • ψωμί Φρυγανισμένο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες: περνώντας τη λάμα του μαχαιριού πάνω στην ντομάτα, σαν να την ξυρίζουμε (χωρίς να την κόβουμε), βοηθάμε τη φλούδα να φύγει εύκολα. Έπειτα χαράζουμε λίγο την ντομάτα και τραβάμε τη φλούδα. Κόβουμε τις ντομάτες σε κομματάκια.

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, χωρίς λιπαρή ουσία, αφήνουμε τις ντομάτες για περίπου 10΄ ώστε να πιουν όλα τα υγρά τους. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *