Προϊόντα


Το Αυγό

To αυγό είναι τόσο θρεπτικό που χαρακτηρίζεται πλήρες όσον αφορά τη διατροφική του αξία. Περιέχει όλες τις ουσίες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να συντηρηθεί και να αναπτυχθεί. Τα μωρά, μετά το μητρικό γάλα, λαμβάνουν μέσω του αυγού πρωτεΐνη, η οποία έχει την υψηλότερη βιολογική αξία στη φύση. Για τις εργαζόμενες μητέρες και φοιτητές, το αυγό είναι ένα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό.Για την τρίτη ηλικία το αυγό μπορεί να δράσει προληπτικά έναντι στη μείωση της όρασης λόγω του γήρατος και να βοηθήσει γενικότερα στη σωστή διατροφή. Το αυγό μπορεί να υπάρξει σε ένα απλό φαγητό ή γλυκό και ακόμα σε ένα εξεζητημένο πιάτο. Τέλος, εκτός από υγιεινό, το αυγό είναι και φθηνό σαν προϊόν.Αυγά εμπλουτισμένης Κλωβοστοιχίας

Τα αυγά κλωβοστοιχίας παραγωγής μας, διαφέρουν από την κλασσική παραγωγή τύπου κλωβοστοιχίας. Στην ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε.εφαρμόζουμε την διαδικασία της εμπλουτισμένης κλωβοστοιχίας. Αυτό σημαίνει ότι οι φωλιές είναι ειδικά διαμορφωμένες για την πιο άνετη διαμονή της κότας. Η διαδικασία ωοτοκίας είναι πιο ομαλή και δεν επιφέρει στρες στο ζώο. Το σύστημα εμπλουτισμένης κλωβοστοιχίας είναι σύστημα Anti-stress για τις κότες. Ένας ακόμη σοβαρός λόγος που τα αυγά μας είναι πεντανόστιμα.

Αυγά Ελευθέρας Βοσκής

Τα αυγά ελευθέρας βοσκής παράγονται από κότες που ζουν ελεύθερα στα καταπράσινα λιβάδια της περιοχής της αρχαίας Βεργίνας για λογαριασμό της ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε. Η παραγωγή τους ακολουθεί τα ίδια υψηλά πρότυπα όπως και κάθε προϊόν της εταιρίας.

Κόκκινα Πασχαλινά αυγά

Τα κόκκινα αυγά βάφονται από ειδικά μηχανήματα με ειδικές φυτικές μη τοξικές βαφές κάτω από τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Έτοιμα για το γιορτινό σας τραπέζι.

Ιδιωτικές ετικέτες/Private Label

Η ΑΥΓΑ ΠΑΠΠΑ Α.Ε. τροφοδοτεί αλυσίδες super market με private label αυγά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.


Οργανικό Λίπασμα Αυλίς

Το Αυλίς είναι 100% φυσικό οργανικό λίπασμα από χωνεμένη κοπριά ορνίθων χωρίς πρόσμειξη χώματος και χημικών στοιχείων. Η ειδική επεξεργασία που υφίσταται με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές μεθόδους σύμφωνα με το ιαπωνικό σύστημα HOSOYA (αερόβια ζύμωση με σταθερή θερμοκρασία 70 °C), την καθιστά προϊόν σταθερό σε περιεκτικότητα λιπαντικών στοιχείων και την απαλλάσσει από έντομα, μύκητες και γενικά παθογόνους μικροοργανισμούς, σπόρους ζιζανίων και δυσάρεστες οσμές. Είναι προϊόν κατάλληλο για γλάστρες, κήπους, άνθη, θάμνους, δέντρα, λαχανικά, αμπέλια και φυτά μεγάλης καλλιέργειας.