6 Αυγά ημέρας L

6 Αυγά φρέσκα M

6 Αυγά ημέρας XL

10 Αυγά ημέρας Γίγας

30 Αυγά φρέσκα 53-63-gr

10 Αυγά ημέρας L

10 Αυγά φρέσκα Μ

30 Αυγά φρέσκα 63-73gr

6 Αυγά φρέσκα ελευθέρας βοσκής

Περιγραφή προϊόντων.

Αυγό

To αυγό είναι τόσο θρεπτικό που χαρακτηρίζεται πλήρες όσον αφορά τη διατροφική του αξία, δηλαδή περιέχει όλες τις ουσίες που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να συντηρηθεί και να αναπτυχθεί. Πιο συγκεκριμένα, τα μωρά μετά το μητρικό γάλα, λαμβάνουν μέσω του αυγού πρωτεΐνη, η οποία έχει την υψηλότερη βιολογική αξία στη φύση. Για τις εργαζόμενες μητέρες και φοιτητές το αυγό είναι ένα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό και για τη τρίτη ηλικία το αυγό μπορεί να δράσει προληπτικά έναντι στη μείωση της όρασης λόγω του γήρατος και να βοηθήσει γενικότερα στη σωστή διατροφή. Το αυγό μπορεί να υπάρξει σε ένα απλό φαγητό ή γλυκό και ακόμα σε ένα εξεζητημένο πιάτο. Τέλος, εκτός από υγιεινό το αυγό είναι και φθηνό σαν προϊόν.

Αυγά Ημέρας

Τα αυγά ημέρας είναι ολόφρεσκα, πιστοποιούνται με σφραγίδα ημέρας γέννησης, συσκευάζονται και διανέμονται σε εσάς μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της γέννησης τους.

Αυγά Ελευθέρας βοσκής

Τα αυγά ελευθέρας βοσκής παράγονται από κότες που ζουν ελεύθερα στα καταπράσινα λιβάδια της περιοχής της αρχαίας Βεργίνας για λογαριασμό της ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε.

Αυγά Φρέσκα

Τα αυγά διαχωρίζονται ανάλογα με το βάρος τους και συσκευάζονται σε συσκευασίες των 6,10,20 και 30 τεμαχίων. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία μας διαθέτει.

Συσκευασία S/M

6άδα Medium 53-63 gr
6άδα Large 63-73 gr
10άδα Medium 53-63 gr
10άδα Large 63-73 gr
20άδα XXL (Jumbo)
30άδα S, M, L , XL

Κόκκινα Πασχαλινά Αυγά

Τα αυγά βάφονται από ειδικά μηχανήματα με ειδικές φυτικές μη τοξικές βαφές κάτω από τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων..

Ιδιωτικές ετικέτες/Private Label

Η εταιρία μας τροφοδοτεί αλυσίδες super market με private label αυγά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.